“Een coming of age-roman die aankomt als een mokerslag”GENRE roman
VOOR WIE Alfabet Uitgevers
WAAR GAAT HET OVER Hoofdpersoon in De openbaring is Marnix, een slim jongetje dat opgroeit in een groot gezin in het zwaar gereformeerde Bunder. Thuis, op school en in de kerk wordt hem duidelijk verteld wie hij is: een verdorven ziel, tot niets goeds in staat. Er is maar één ding dat telt in zijn leven: het verkrijgen van een nieuw hartje. Want zonder een nieuw hartje zal Marnix na zijn dood in de hel worden geknikkerd. Marnix weet het zo net nog niet, en stelt het mens- en wereldbeeld dat hem wordt opgedrongen op de proef. Zijn twijfel krijgt een nieuwe lading als zijn babyzusje overlijdt.
In een wervelende stijl, met mededogen en vol humor beschrijft Christiaan het opgroeien in een streng christelijk gezin, dat zowel geborgen en vertrouwd is, als benauwend en eenzaam. De openbaring is een hartverwarmende en aangrijpende roman over een jongen die zoekt naar zijn plek in de wereld.
KLINKT ALLEMAAL ALSOF HET ZO UIT DE ZOMERAANBIEDING VAN DE UITGEVER IS WEGGELOPEN 
Er is geen woord van gelogen. 
EN WAT VERMELDT DIE BROCHURE DAN OVER DE AUTEUR
Jasper Christiaan (1987) is freelancejournalist en schrijver. Hij publiceert over filosofie, sociologie en zingeving en schrijft onder andere voor NRC, Trouw, De Groene Amsterdammer en Het Parool. In 2022 verscheen van hem Moeder van 40.000 kinde­ren, een boek waarin hij het levensverhaal optekent van Vanessa Umboh, een Rotterdammer die ruim drie jaar vrijwillig in armoede leefde. De open­baring is zijn debuutroman.
IK WIL HET BOEK NU LEZEN!
Een begrijpelijke reflex. De roman komt echter pas op 29 augustus uit - uw geduld wordt nog even beproefd. Wel kunt u natuurlijk alvast een exemplaar van De openbaring reserveren.